Djembe workshop op locatie

Uitgebreide omschrijving

De djembé is hét perfecte instrument om van een groep één team te maken. Ideaal voor een energiek groepsuitje met een ontspannen sfeer. U wordt begeleid door een ervaren muzikant die, naast zijn muzikale kennis, veel ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven als coach en communicatieadviseur. Djembe mee heeft een aantal muzikale methodes ontwikkeld om hier op een speelse manier achter te komen. De workshop djembe is mogelijk op allerlei locaties! 

8.3 | 8 reviews

Reviews van gasten

Sacha Schouten

8

We hebben een heel leuke middag gehad. Dankjewel Marco!

M. vd Heyden

8

De inhoud van de workshop was erg leuk, we hebben veel geleerd en gelachen! Het was jammer dat de workshop later begon, maar wel op de afgesproken tijd stopte. ook hadden we de pech dat er een geitenvel gesprongen was, waardoor de instructeur geen djembe had, dit is opgelost door af en toe een djembe van ons te 'lenen'

Anoniem

9

De hele groep heeft zich goed geamuseerd; werd goed uitleg gegeven en de sfeer was ontspannen en gezellig Iedereen, ook de kids, hebben een geweldig gevoel eraan overgehouden Zeker aan te bevelen Het geeft een stukje saamhorigheid met een populair instrument

Kim van Leeuwen

8

Voor een dames Vrijgezellenfeest van 10 pers. heb ik een djembe workshop geboekt.

Voldeed de workshop aan uw verwachtingen?
De workshop voldeed zeker aan de verwachtingen.

Hoe vond je de presentatie?
De presentatie was leuk. We zaten in een kring met in het midden een kleed van koeienleer, dit bracht ons meteen in Afrikaanse sferen.
Alles was al klaar gezet voordat de Bruid-in-spe binnen kwam.
Terwijl zij binnen kwam, speelde de docent een beat, wat voor de juiste spanning zorgde. De Bruid-in-spe kreeg wat extra aandacht en een rokje aan.

Wat vond je van de inhoud van de workshop?
De inhoud was goed. We zijn begonnen met de basis. Dat werd gedurende de workshop uitgebreid naar verschillende ritmes en uiteindelijk konden we gezamenlijk spelen.

Zou je deze aanraden aan anderen?
Deze workshop raad ik zeker aan anderen aan. Het is gezellig, leerzaam en voor iedereen toegankelijk. Ook voor degenen die zich minder muzikaal/ritmisch inschatten is het een geschikte workshop.
Het is goed toepasbaar voor feesten of teambuildingsuitjes. Je leert naar elkaar luisteren en met elkaar te harmoniseren, maar je kan ook lekker los gaan.

Anita de Vos

8

Onze afdeling wist niet wat we gingen doen, het was een echte verrassing. Iedereen vond het leuk en was enthousiast! Die anderhalf uur waren zo om.

Anoniem

8

Een leuke middag met een aardige man die de workshop gaf. Zeker leuk om nog een keer te gaan.

Anoniem

8

Het was een gezellige workshop,iedereen vond het hartstikke leuk.

Anoniem

9

goed georganiseerde workshop, enthousiaste leider goede locatie

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

Onze partner

Djembé en Percussie

Dit bedrijf helpt u aan een fantastische slagwerk workshop en een blijvende muzikale herinnering. Wij zijn zowel gespecialiseerd in kleine als in grote groepen.Bedrijfsfeesten,personeels bijeenkomsten, vergaderingen, familiefeest, vrijgezellen of gewoon voor vrienden en bekenden.

Faciliteiten

Wij maken in Breda en omgeving gebruik van vaste locaties die zeer geschikt zijn voor arrangementen.Wij zijn mobiel en komen als u dat wil naar iedere gewenste locatie.

Ligging

Onze locaties bevinden zich in de binnenstad van Breda maar ook in de directe bosrijke omgeving.

Omgeving

De binnenstad van Breda is verkozen tot de gezelligste van Nederland. De Bosrijke omgeving van Breda zuid is gelegen aan het Ginneken dat geld als een sfeervol uitgaansgebied in Breda.