Escape Game aan Tafel in de stad Doetinchem

Bij dit Escape spel is inbegrepen:

  • Zenuwslopend Escape spel aan tafel

  Prijs: € 30,- p.p. op basis van 12 personen.

  U kunt de Escape game uitbreiden met een heerlijke lunch, borrel of diner. 

  Escape Lunch: € 50,- p.p. (bestaat uit activiteit, lunch geserveerd in 3 rondes, inclusief 1 consumptie.)
  Escape borrel: € 45,- p.p. (bestaat uit activiteit, 3 rondes warme/koude hapjes, inclusief 1 consumptie)
  Escape diner: € 65,00 p.p. (bestaat uit activiteit, diner geserveerd in 4 rondes. inclusief 1 consumptie.)

  De prijs van de Escape game aan Tafel in de stad Doetinchem is geldig tot en met 31 december 2024.

Zenuwslopend Escape spel aan tafel

Na een duistere ontvoering komt u terecht in een Maffiawereld… Vastgeketend aan objecten of aan elkaar zit u aan de stamtafel van de Maffiabende. Welk team kraakt de codes van de cijfersloten, lost de cryptische hints op en verzamelt sleutels om zo meer informatie te achterhalen?

Lukt het jullie team om te ontsnappen?

Welk team lost de mysterieuze puzzel op en achterhaalt de nodige informatie om de Maffia aan te geven? Wie pleegt HET telefoontje..?

Maar let op: niet alles is zoals het lijkt, dus blijf alert en werk samen met uw teamgenoten!

Een perfecte teambuildingsactiviteit voor groepen die van een uitdaging houden.

Het programma is opgedeeld in 4 rondes, 3 rondes met escape games en 1 finaleronde. 

Genieten van een lunch, borrel of diner

Voor een compleet verzorgd middag of avond kunt u kiezen voor de combinatie met een lunch, borrel of diner. Het Escape spel zal als volgt komen uit te zien:

Escape lunch: samen met uw collega's, familie of vrienden gaat u in de middag proberen om aan de maffia te ontsnappen.

Escape borrel: De Escape game kunt u combineren met een lekkere borrel en wat borrelhapjes. Beleef een compleet verzorgde avond met activiteit. Gezelligheid, samenwerking en teambuilding staan garant. 

Escape diner: het Escape spel wordt een dinerspel. Op tafel worden in diverse rondes gerechten gezet en tussen alle rondes door worden de escape spellen uitgevoerd. Iedereen wordt bij het spel betrokken en zal zijn of haar kwaliteiten moeten inzetten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • restaurant

Onze partner

Een uniek evenement is gegarandeerd

In de Achterhoek bent u hier aan het juiste adres voor de leukste activiteiten, workshops, evenementen en uitjes. Er worden onder meer voor bedrijven, families en andere gezelschappen feesten georganiseerd op één van de eigen locaties of bij uw thuis, vergaderingen, teambuildingsactiviteiten en talloze activiteiten. Het vindt allemaal plaats in Doetinchem en de Achterhoek. 


Een evenementen-en activiteitenbedrijf dat garant staat voor een uniek evenement en een uitgebreid aanbod presenteert.

Activiteiten voor ieder gezelschap

Voor groepen zijn er speciaal actieve en/of creatieve teambuildingsactiviteiten samengesteld. Ga samen met uw collega's, vrienden of familie op pad voor het uitvoeren van uitdagende opdrachten of spannende activiteiten. Durf uw lef te tonen tijdens de verrassende groepsuitjes. De activiteiten kunnen gecombineerd worden met een diner, borrel, lunch of kop koffie op één van de startlocaties. Maak er samen een geslaagd uitje van!

Zenuwlopende activiteiten

Ik hou van Holland: het spel is gebaseerd op het bekende televisieprogramma. Test uw kennis tijdens de verschillende rondes met spelcategorieën. In teams wordt er tegen elkander gestreden. 


Moordspel: weet u aan de hand van detectivespellen de moord op Chantal Janzen op te lossen. Om de moord op te lossen dient u zoveel mogelijk punten te behalen om aanwijzingen te verdienen. 


GPS Moordspel: met een GPS op zak gaat u op zoek naar de hoogtepunten van Doetinchem. U dient tijdens het spel verschillende vragen te beantwoorden en opdrachten uit de voeren om antwoord te krijgen op de belangrijkste vraag van de dag. 


Cityrisk: het spel is gebaseerd op het bekende spel Risk. Probeer samen met uw team gebieden in het centrum van Doetinchem te veroveren. 

Compleet verzorgd uitje organiseren

Geef een bedrijfsfeest, evenement, familiedag of bruiloft uit handen aan de ervaren specialisten. Zij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor bedrijven, families en andere gezelschappen is het ruime aanbod aan uitjes rondom Doetinchem geschikt. Er vinden ook bruiloften plaats, maar ze kunnen ook de catering verzorgen. Breng een bezoek aan ons en proef de sfeer of neem deel aan één van de evenementen.