Teambuilding weekend Doetinchem-Escape Games en genieten

Bij het Teambuilding weekend in Doetinchem is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • 1 x Overnachting in een Hotel op basis van een 2-persoonskamer
  • 1 x Goed verzorgd ontbijtbuffet
  • Goed verzorgd drie gangen diner
  • Escape Challenge Doetinchem
  • VR Dinnergame
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 199,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 249,- p.p. exclusief btwVanaf 50 personen € 229,- p.p. exclusief btwVanaf 100 personen € 199,- p.p. exclusief btw

Groepen kleiner dan 20 personen, prijs op aanvraag

Exclusief toeristenbelasting.
Drankjes op basis van nacalculatie

De prijs van dit Teambuilding weekend Doetinchem is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Bedrijfsuitje met uitdagende teambuildingsactiviteiten

Beleef samen met uw team een geheel verzorgd weekendje weg in Doetinchem. U gaat de stad en elkaar beter leren kennen met onze nieuwste games. Dit bedrijfsuitje is een perfecte combinatie van actie, ontspanning en cultuur.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Doetinchem - Optioneel per touringcar.
Aankomst en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet.

14.30 uur        
Aanvang Escape Challenge Doetinchem.

16:30 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner.
Bekend maken winnende tafel.

22.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven te verkennen.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte - Optioneel kunnen we nog een activiteit voor u verzorgen.
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

 

Ludieke Teambuildingsactiviteiten

  Escape Challenge Doetinchem

  Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Doetinchem. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

  Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de gastvrije stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

  VR Mini Escape Game

  De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

  Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Charmante en gastvrije stad

  Ontdek de hotspot van de Achterhoek,  Doetinchem! Door het uitgebreide aanbod van horeca, cultuur en evenementen is het heerlijk vertoeven in deze gastvrije stad. Sinds de middeleeuwen is het al een belangrijke handels- en ontmoetingsplaats en nog is het een stad waar mensen samen komen. Dit komt mede door de grote toonaangevende evenementen waar de stad bekend om staat zoals JazzVibes en het Korenfestival. Zoekt u cultuur, actie, avontuur of rust? In Doetinchem en haar prachtige omgeving vindt u het allemaal. De inwoners zijn lekker nuchter en gastvrij waardoor u zich snel thuis voelt en het genieten kan beginnen!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!

Extra mogelijkheden

  • 1-Persoonskamer - € 79,- p.p. toeslag
  • Annuleringsverzekering Europeesche
  • Reisverzekering Europeesche
  • Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.